Stil & approach

Cottonfield er tidsløst & upoleret kvalitetstøj. Cottonfield er moderne og opdateret klassisk design med en afslappet & uprætentiøs ånd.

Stilen afspejler at tøjet designes med referencer til ikoniske ”working-class” klassikere, som bla. hentes i den maritime verden. Du vil altid kunne finde et par velsiddende chinos, en sømandstribet sweater, en kabel-strik, en oxfordskjorte, en vasket chambray skjorte og en henley t-shirt.

Vi er inspireret af den skandinaviske livstil. Vi designer tøjet i Danmark, men henter inspiration i hele verden. Fra Albertslund til NYC!

_34A8776_SH

Den maritime verden er en stor del af vores DNA. Vi har altid en enlig drunken sailor nynnende i baghovedet, når vi tegner en kollektion….

Vi elsker magien der opstår, når vi kan boltre os i gamle styles fra vores støvede kælderrum & vintagefund fra et sted i verden. Vi giver dem nyt liv i nye omgivelser, nye farver, nye materialer og bruger detaljerne i nye sammenhænge.

Vi bliver inspireret af de små skævheder i hverdagen & kontraster i vores omgivelser. Cottonfield stilen er upoleret og uprætentiøs. Vi vasker vores styles, så vores look bliver uformelt og moderne. Vi styler vores strik med chambray & oxford skjorter. Vi bruger sneakers til vores chinos, vi ruller skjorteærmerne op og vi dresser op med tweed blazer og butterfly.

Cottonfield Logo